DROOM. BOUW. LEEF. VERANDER.
TOEKOMSTBESTENDIG EN COMFORTABEL WOONGENOT

  • Holle constructieve vloer
  • Brede keuzemogelijkheden
  • Bereikbare installaties
  • Ideaal voor domotica & Internet-of-Things
  • Plafondkoeling & vloerverwarming
  • Uitstekende geluidseigenschappen
  • Voeg samen, splits of verplaats
  • Geen constructieve verbouwingen
  • Toegevoegde waarde bij verkoop

UW DROOMHUIS VERDIENT DE Villavloer

De Villavloer is een gestandaardiseerde constructieve vloer die volledig past binnen bestaande bouwprocessen. De zelfdragende prefab vloerplaten bestaan uit een dunne betonnen plafondschil met ingestorte stalen liggers die zijn voorzien van doorvoersparingen voor de gebouwinstallaties. De installatieruimte in de vloer blijft hol; op de liggers wordt een zwevende topvloer geplaatst. De installaties blijven bereikbaar en de indeling kan worden aangepast zonder constructief ingrijpende verbouwingen. Dankzij prefab geïntegreerde plafondkoeling en vloerverwarming wordt een energiezuinig, comfortabel binnenklimaat gerealiseerd.

RUIMTE VOOR AL UW WENSEN

In een unieke woning wordt vaak ieder detail weloverwogen vormgegeven. Dan is het belangrijk dat tijdens de ontwerpfase al uw wensen met betrekking tot gebouwvorm en klimaat, maar ook elektra, data en verlichting, zoals spots in de plafondschil, kunnen worden verwerkt, bij voorkeur tot laat in het proces. De Villavloer biedt de meest uitgebreide mogelijkheden voor het realiseren van architectonische wensen en installatiekeuzes. Zelfs na de bouw blijven gebouwinstallaties in de vloer bereikbaar voor aanpassingen, uitbreidingen of onderhoud.

COMFORTABEL WOONGENOT

De Villavloer is de basis voor een heerlijk huis. Het droge bouwproces zonder betonstort voorkomt vocht in de woning. De toegankelijke installatieruimte in de vloer is ideaal voor snel ontwikkelende technologieën, zoals domotica en Internet-of-Things toepassingen. De combinatie van plafondkoeling en vloerverwarming zorgt voor energiezuinige en uiterst comfortabele klimaatregeling. De zwevende topvloer biedt dankzij de volledige akoestische ontkoppeling uitstekende geluidsisolerende eigenschappen.

FLEXIBEL & AANPASBAAR

Bouwt u een huis om oud in te worden of overweeg je over een aantal jaar te verkopen? De Villavloer past bij uw wensen van nu en straks. Omdat installaties niet in beton zijn gestort kunnen slaap- en badkamers op termijn worden samengevoegd, gesplitst of naar de begane grond worden verplaatst zonder constructief ingrijpende verbouwingen. Die flexibiliteit levert ook een grote toegevoegde waarde bij eventuele verkoop. Dankzij de Villavloer is de woning relatief eenvoudig aanpasbaar aan de wensen van de nieuwe bewoners.

Overweegt u de Villavloer voor uw droomhuis?

We helpen u graag verder.

Contact